AMASYA / MERZİFON - Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret ettik.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz, kendilerini yetenekli gördükleri alanlarda okulumuz toplantı salonunda yeteneklerini sergilediler.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin katkılarıyla kermes etkinliği düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz sınıflarında bilgi yarışmları , kelime oyunları ve Hediyeleşme etkimlikleri yaptılar.

Ock

Okulumuz Fizik öğretmeni Sunay ÇOLAK 11/A sınıfına yönelikk yaptığı rehberlik çalışması kapsamında öğrencilerini evinde ağırlamıştır. Öğretmenimiz öğrencileriyle sınıf içi ve okul rehberliğinin yanında hayata dair rehberlik anlamında değerlendirmeleri yapmıştır.

Ock

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Aslı ÇOLAK öğrencilerimizle birlikte yaşam ve sportif faaliyetler etkinliği yapmıştır. Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler kapsamında hazırlanan yıllık plan içeriğinde yer alan sağlıklı beslenme  konusu 11/C sınıfında uygulanmıştır.

Ock

Okulumuz fizik öğretmeni Sunay ÇOLAK öğrencilerimizin faydalanması amacıyla bilgi ağacı yapmıştır. Öğretmenlerimiz tarafından belirli aralıklarla ağacımızdaki bilgiler yenilenecektir. Her yenileme yapıldığında farklı branşlara ait bilgiler öğrencilerin istifadesine sunulacaktır.

Ock

Okul öğretmenlerimiz Zülfiye YALÇIN ve Selma SİVRİ Çedes projesi kapsamında  Mevlana Haftası  vesilesiyle okulumuz öğrencilerine Mevlana'yı Tanıyalım videosu izlettirilmiş ve mevlana şekeri ikram edilmiştir.

Ock

Okulumuz Gezi inceleme kulübü tarafından öğrencilerimize yönelik olarak Ankara gezisi düzenlenmiştir. Gezi kapsamında Anıtkabir, Hacı Bayramı Veli Üniversitesi ve Millet Kütüphanesi ziyaret edilmiştir.

Ock

İlçemizde Engelli olan ve maddi durumu olmayan bir öğrenciye veya vatandaşa tekerlekli sandalye desteğinde olmak için öğrencilerimiz şişe kapaklarını topluyorlar.

Ock

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlar tarafından üretilen ürünleri Amasya halkıyla buluşturmak adına Yerli ve Milli Yenilikçi Ürünler Amasya'da Sergisi'nin açılışı Amasya Park AVM'de yapıldı. Sayın Valimiz Yılmaz Doruk tarafından açılışı gerçekleştirilen sergi yoğun ilgi gördü. Sayın valimiz Yılmaz DORUK  okulumuzun Kimya Teknolojileri Alanında ürettiği ürünlerle açmış olduğu stantta  bilgi aldı.

Ock

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlandı.

Ock

İlçe milli eğitim tarafından Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen  Voleybol turnuvasında okulumuz öğretmenlerinin oluşturduğu takım birinci oldu. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Cuma günü nedeniyle okulumuzun toplantı salonunda öğrtemenler programı düzenlendi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hazırlamış oldukları bu etkinlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Başta Başöğretmenimiz Musatafa Kemal ATATÜRK' ü saygı ve minnetle anıyor öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Türk milletinin ateşle sınavında ona önderlik etmiş eşsiz bir konutanı, bağımsızlığı kişilik edinmiş bir dahiyi aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde saygı ,sevgi ve minnetle anıyoruz.