AMASYA / MERZİFON - Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet YOZGAT, Okulumuz Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Atölyesinde incelemelerde bulundular. İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN Okulumuzda üretilen hijyen ürünleri hakkında Okul Müdürü Sadık TURAN'dan bilgi aldı. İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında yapılan çalışmalarıda yerinde inceledi.

Nis

Okulumuz öğrencilerine toplantı salonunda, İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri tarafından "Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi" tanıtımı yapıldı. Hangi şartları taşıyan kişilerin başvurabileceği, mülakatlarda nelere dikkat edilmesi gerektiği vb. konularda sunum yaptılar. Sunum bittikten sonra öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdılar. Yaptıkları sunumdan dolayı İlçe Jandarma Komutanlığı Personellerine teşekkür ederiz.

Mrt

AB Erasmus+ Mesleki Eğitim Projesi Kapsamında Çekya-Prag şehrinde Bilişim alanından 4 öğrencimiz 11 Şabat - 02 Mart tarihlerinde staj faaliyeti gerçekleştirdiler. Staj sonrası vakitlerde Prag şehrinin Tarihi ve Kültürel yerlerini gezerek Çekya ülkesinin sosyal kültürel özellikleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesine çuha, sümbül ve nergis çiçekleri dikilmiştir.Öğretmen ve öğrencilerimze katkılarından dolayı teşkkür ederiz.

Mrt

Okululumuz Rehber Öğretmeni Pınar Asil tarafından öğrencilerimize yapılan "Başarısızlık Nedenleri" anketinin sonuçlarına göre tüm öğrencilerimize konferans salonunda seminer düzenlendi.

Mrt

Dönem sonu faliyetlerimiz kapsamında okulumuz 2013-2014 mezunu Mali Müşavir Enes SARI beyi Muhasebe ve Finansman alanı öğrencilerimizle buluşturduk.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Mehmet Metehan Sayar 71 kg Üst Genç Muay Thai Karadeniz Bölge Şampiyonasında 1. (Şampiyon) olmuştur. Öğrencimiz Nisan ayında Antalyada yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve bölgemizi temsil edecektir. Öğretmenimiz Aslı ÇOLAK ve Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Öğrencimize Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Mrt

Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler kapsamında hazırlanan yıllık plan içeriğinde yer alan sağlıklı beslenme konusu 11/C sınıfında uygulanmıştır.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerinin tamamına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi Alan şeflerimiz tarafından verilmiştir. İş Sağlığı ve Güvenliği bizim için önemli...

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Merzifon Sosyal Hizmetler Müdürlüğü uzmanları Sinem KARAKAYA ve Beyza GEÇDOĞAN tarafından "Teknoloji Bağımlılığı" ve "Akran Zorbalığı" semineri verilmiştir.

Mrt

Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe-Finansman Alanı 9 ve 11 sınıf öğrencileri Vergi Haftası dolayısıyla Merzifon Vergi Dairesine ziyarette bulundular. Derslerinde gördükleri konuların uygulamalarını yerinde inceleme imkanı buldular.

Mrt

Okulumuz 11.Sınıf öğrencilerine ilçemizde açılan kitap fuarına götürdük. Öğrencilerimizin bir çok farklı yayından farklı türde kitap görme fırsatını buldular. Öğrencilerimiz adına güzel bir deneyim oldu.

Mrt

Muasebe - Finansman Alanı öğrencilerimiz, Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Müdürlüğünü ve SMMM Ferdi BAL'ı ziyaret ettiler. Muhesebe dersinde öğrendikleri konuları uygulamalı olarak nasıl yapıldığını görme fırsatı yakaladılar.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Kimyager Hülya ÖZER KEKE Hanım Kimya bölümü öğrencilerimize, Mali Müşavir Enes Sarı Bey Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencilerimize tecrübelerini aktardılar.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret ettik.